Voksen joensuu

Valikko

Voksen joensuu

Vaimolle mustaa miestä seksi joulukalenteri

vaimolle mustaa miestä seksi joulukalenteri

Usein matkustin ostosmatkoille myyjän luo. Saavuttiin huoneeseemme ja heittäydyttiin parisänkyymme hengähtämän pitkän ajomatkan jälkeen. Vanhempi herra halusi näyttä hienoa näköalaterassia minulle, joten jätin vaimoni nuoremman seuraan ja kävelin vanhemman perässä ulos. Ilta eteni mukavasti vaimon käydessä vähän väliä tanssimassa jonkun miehistä kanssa ja huomasin että vaimoni nautti nuorten miesten huomiosta. Oma orgasmini oli jo lentänyt aikaa sitten mutta seurasin kuin transsissa Arin ja vaimoni kiimaista panoa. Sen jälkeen miehet ohjasivat vaimoni makuuhuoneeseen, jossa oli varmaan isoin sänky mitä olen missän nähnyt ja laittoivat vaimoni selälleen sänkyyn.

Lopulta kun oli esitelty kaikki tuotteet ja hinnoistakin vähän puhuttu, ajattelin, että hinta ei vielä ole ihan kohdallaan ja pätin tarjota ässän hihasta. Yli 18-vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Nuorempi suuteli ja pyöritteli sormillaan vaimoni jo niin kovia nännejä. Illalla puuhatessamme jo vähän puisevalta tuntuvaa, niin perinteiseksi käynyttä rakastelua, vaimoni paljasti, että haluaisi kokeilla mustaa miestä! Olin jo mennyt laskuissa sekaisin kuinka monta orgasmia miehet olivat tuottaneet vaimolleni, mutta ei epäilystäkän etteikö vaimoni ollut tyytyväinenja miehet. Mukavia ukkoja molemmat ja juttelimme kaupanteon yhteydessä niitä näitä. Vanhempi otti omatoimisesti vaatteet itseltän ja kurottautui nuolemaan vaimoni herkullista viineriä. Vaimoni käntyi selälleen sängyn pälle ja otti sormillaan pillusta pursuavaa siemennestettä ja laittoi sitä silmät kiinni suuhunsa nauttien nuorten urosten lemmennesteen mausta. Miehet siirtyivät vaimoni viereen niin että Pasi ja Arttu ryhtyivät suutelemaan vaimoani suulle, kaulaan, rintoihin ja Ari isännän oikeudella ryhtyi hyväilemaan kielellän vaimoni märkä pillua.

Olin ihan hiessä, sillä minulla oli tullut mällit housuun tätä katsoessa. Vaimoni aloitti pian tutuksi käyneen uikutuksen Arin kyrvän jauhaessa pillua täydellä teholla. Suihkun jälkeen jäimme vaimoni kanssa kahdestaan ja vaimoni kysyi, mitä muuta olin suunnitellut. Sillä välin nuorempi oli kantanut kauniin vaimoni suureen makuuhuoneeseen ja oli juuri riisumassa vaimoni vähiä vaatteita, kun vanhempi astui sisän. Miehen käsi jatkoi hitaasti kohti vaimoni varmasti märkä nuppua, vaimoni silmien mennessä kiinni ja punan noustessa poskille. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Nuorten miesten katsoessa vaimoani kiinnostuneensa vastasivat he kilpaa että kyllä tähän mahtuu ja että tuollaisen naisen vien heti lattialle.

Pasi työntyi vaimooni kiihtyvällä vauhdilla kyrvän varren kiiltäessä vaimoni mehuista. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Mies selvästi hämmästyi iloisesti kun sormet saavuttivat vaimoni märän pillun. Vaimoni oli saanut pohjaan asti ja näytti, että silmät pullistuvat pästä. Vaimoni huusi suoraan huutoa ihania kyrpiäaahnaikaa narttuanneoohnaikaa mua isoilla kyrvillänne.

.

Arin saatua orgasminsa tuli Arttu suoraan jatkamaan siihen mihin Ari oli jänyt työntäen oman kyrpänsä vaimoni kovia kokeneeseen pilluun. Lähdin myös heidän kanssaan, koska mällit housuissa tuntuivat ikävältä. Farkkuhame ulottui vähän polvien yläpuolelle, mutta sen alla ei ollutkaan muuta kuin siistitty pillu. Seuraavana aamuna lähdin yksin neuvottelemaan ja tekemän kauppaa. Toinen oli iältän 25-vuotias ja toinen jotain. Matkalla Arin talolle vaimoni kuiskasi minulle että sopisiko jos hän saisi kokeilla fantasiaansa useammasta miehestä?

Odotin vaimoni vetävän miehen käden pois, mutta ihmetyksekseni huomasin vaimoni hieman levittävän säriän jotta miehen käsi sai esteettömän reitin edetä ylöspäin. Saavuttuamme Arin talolle Ari meni laittamaan drinkin koko porukalle ja siirryttiin olohuoneeseen jossa Pasi ja Arttu hyväilivät vaimoani rinnoista, selästä, takapuolesta ja kaulasta. Huomasin että pilusta valui jo norona kiimanesteitä sängyn lakanalle. Söimme ja joimme yhdessä terassilla, kunnes tuli kotiinlähdön aika. Vanhempi vihjasi minulle, että eikö vaimoni voisi jädä vielä. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle.

Vanhempi herra pyysi minua hetkeksi jämän parvekkeelle ja lupasi viheltä merkiksi, kun kaikki on niin kuin suunnittelimme. Vanhempi otti tiukan otteen vaimoni lantiosta ja ryhtyi ohjaamaan kovaa, suurta kalua sisän. Kolmen kuukauden kuluttua vaimoni maha alkoi kasvaa ja huomasin hänen kalpeudestaan, että taisi olla neste tehonnut ja niin meille syntyi ihastuttava tumma tyttövauva. Ari kysyi minulta onko tämä ok minulle? Viisi senttiä edettyän vaimoni alkoi kiljua ja ajattelin, että nyt taisivat paikat revetä, mutta sentti sentiltä kyrpä työntyi vaimoni sisän ja entiset spermat liukastivat koloa niin kivasti. Hän tunnusteli hieman vaimoni rintoja ja pyysi vaimoani ratsastamaan. Huomasin vaimoni alla ison, märän läntin siemennestettä mitä tuli ulos pillusta Artun kyrvän takoessa vaimoni pillua. Vaimoni katsoi minuun kysyvä ilme kasvoillaan ja huomasin hymyileväni hänelle antaen hänelle luvan nauttia tilanteesta.

Näin pienen pepun heiluvan patjaa vasten. Sitten Ari jäykistyi kyrvän pumpatessa vaimoni pillun täyteen kuumaa siemennestettän. Seksi välillämme piristyi kovasti ja sain minäkin ensimmäisen kerran anaaliin, jonka olivat pojat venyttäneet valmiiksi. Vaimoni aloitti hyvin hitaan ja rauhallisen liikkeen ylös ja alas Hetken Kunnes yhtäkkiä mies känsi vaimoni alleen ja alkoi nopeutuvassa tahdissa naida. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Vaimoni taitava kyrvän käsittely sai miesten kyrvät pian pystyyn ja siitä ilahtuneena vaimoni kävi ensin Arin eteen polvillaan ja sanoi naikaa pikku pilluani teidän ihanilla isoilla kyrvillänne.

Omakuva seksitreffit malmi hieronta

Vaimolle mustaa miestä seksi joulukalenteri

Mies etsii miestä pk seuraa oulu

Arin taitavassa käsittelyssä vaimoni vaikersi jo ainakin toista orgasmiaan vaimoni särien ja alavatsan kiiltäessä pillunmehuista. Vaimo sanoi nauttineensa kovasti ja kertoili hieman, mitä kaikkea he olivat kerenneet. Jouduimme ottamaan taksin näin lyhyelle matkalle koska vaimoni kävely oli melkoisen vaikeaa. Vaimo oli valmistautunut iltaa varten ja kaunis iltapuku nuoli vaimoni muotoja. Olen pyörittänyt maahantuontifirmaa jo neljä vuotta. Ari suorastaan joi vaimoni valuvaa hunajaa Artun sylkiessä kyrpänsä pästä kuumaa laavaa vaimoni suuhun, mitä hän halukkaasti koetti niellä osan valuessa kuitenkin poskia pitkin. Vaimo ei sexsireffit sihteeriopisto oulu heti hoksannut, kun kerroin taksissa, että toteutin hänen suurta unelmaansa. Pikkuhiljaa nuorempi otti vaimoni jalat olkapäilleen ja alkoi survoa suurta kaluaan hänen pieneen pimperoonsa. Pojat katsoivat hetken toisiaan ja nyökkäsivät hymyillen ja antoivat osoitteen, minne illalla tulla.